ZuiderC Kliniek
Mijn naam is Christa Nieuwenhuizen en ik ben het gezicht achter ZuiderC Kliniek. Mijn passie is het helpen van vrouwen om weer de beste versie van zichzelf te wordenstijlvol en authentiek.  

Ieder vrouw verdient het om te stralen en zich zelfverzekerd te voelen, elke dag en op elke leeftijd

Wie?

Mijn missie:

Ik geloof er sterk in dat schoonheid in allerlei vormen bestaat, en dat is waarom ik me richt op duurzame en natuurlijke resultaten. In mijn ogen bereik je dit het beste door behandelingen te combineren en te kijken naar het geheel. De kracht van de combinatie van botox, fillers, huidverbetering én huidverzorging. Het is dan ook mijn missie om jou dit ook te laten ervaren!

Bij ZuiderC Kliniek wordt alleen gewerkt met botulinetoxine en fillers van gerenommeerde A-merken. Veiligheid en kwaliteit heeft de prioriteit.

Alleen merken, apparatuur en behandelingen die medisch ondersteund zijn, CE keurmerken hebben en hun werkzaamheid en veiligheid in onafhankelijk wetenschappelijke studies hebben aangetoond, komen bij ZuiderC Kliniek in huis!

De verzorgingsproducten bevatten actieve werkstoffen die doordringen tot de juiste huidlaag. Deze hebben een dermate hoge dosering werkstoffen en zijn daarom alleen bij officiële Obagi Medical Certified klinieken zoals ZuiderC Kliniek beschikbaar. Deze producten zijn niet verkrijgbaar in de apotheek, drogisterij of bij de klassieke schoonheidsspecialiste.

Hiernaast mag ik mijzelf Cosmetisch arts KNMG noemen
Een cosmetisch arts KNMG is een arts met een erkend profielspecialisme. Artsen met deze titel hebben de tweejarige opleiding gevolgd bij de SOCG (Stichting Opleiding Cosmetische Geneeskunde) en zijn aan gesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ze worden gevisiteerd door de beroepsvereniging, voldoen aan de norm van het jaarlijkse aantal te behandelen cliënten en werken volgens gestelde protocollen. 


Alleen het beste is goed genoeg!

Ooit begon ik als huisarts, maar ruim vijf jaar geleden maakte ik de switch naar cosmetisch arts

Als huisarts zag ik veel vrouwen worstelen met huidproblemen en het verouderen van de huid maar ik had nooit echt de tijd om daar de aandacht aan te besteden die het verdiende. 

Hiernaast weet ik uit eigen ervaring hoe lastig en frustrerend het kan zijn om te dealen met een onrustige huid. Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander dat het slaapgebrek en de hectiek die een gezin met zich meebrengt ervoor kan zorgen dat je soms niet blij wordt van de reflectie die je ziet in de spiegel. Wallen, een doffe en onrustige huid. Een frons die ineens blijft staan? Geloof me, ik weet er alles van!

Daarom wil ik vrouwen graag helpen om zich weer zelfverzekerd te voelen in hun eigen huid. Door mijn medische achtergrond, mijn specialisatie tot cosmetisch arts KNMG, mijn passie voor esthetiek én als ervaringsdeskundige ben ik in staat om mijn patiënten een persoonlijke benadering te bieden en hen te helpen om hun schoonheid op een natuurlijke manier te verbeteren.

Mijn verhaal

Yes, laten we kennis maken!

Wat mij echt drijft, is het gevoel dat ik krijg wanneer ik iemand zie die weer zelfverzekerd en stralend naar buiten loopt na een behandeling. Het is zo'n geweldig gevoel om te weten dat ik iemand heb geholpen om zich beter te voelen over zichzelf en zijn of haar uiterlijk.

Dus als je op zoek bent naar een cosmetisch arts KNMG die je kan helpen om je beste zelf te zijn, dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen te werken om jouw schoonheid op een duurzame en natuurlijke manier te verbeteren!


Zelfverzekerd & Stralend

Ja, ik kom graag kennismaken!

Wat anderen zeggen over mij:

-Anoesjka

Ik heb mijn behandelingen bij Christa als zeer fijn ervaren. Ze gaat zeer professioneel te werk, geeft goede adviezen ook als ze denkt dat juist iets niet hoeft en is daarnaast ook echt heel vriendelijk. Ik raad haar zeker aan!

-Ilona

De afspraak en behandeling vond ik erg prettig. Christa is een aardige en rustige persoonlijkheid, Die de tijd voor je neemt . Ze prikt ook geweldig en met het resultaat ben ik zeer tevreden. Ik kom graag weer terug . Dank je wel Christa!

Ik heb het als een hele prettige afspraak ervaren. Veel aandacht voor mij een super goed en eerlijk advies. En de gehele behandeling werd mij stap voor stap uitgelegd. Ik kan niet wachten tot de volgende keer! ❤️   

-Sarah

Voorhaven 141
1135 BP Edam

06 38 21 66 00
info@zuiderckliniek.nl

ZuiderC Kliniek

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag, op afspraak

BIG registratie: 19912589001